Хіти тижня. Москва переборщила з психотропами? Психіатр дав оцінку курортній фотосесії Надії Савченко

Одіозний політик відверто не розуміє, що жіночність - це не її стиль.

Надії Савченко не слід робити акцент на жіночності, так як екс-нардеп раніше активно просувала "чоловічий імідж", і це їй йде набагато більше. Плюс до всього скандальний політик в своїх фотосесіях наполегливо приховує те, що їй навпаки варто показати. Такою думкою поділилася психолог Неллі Верховська, яка оцінила новий образ політика, передають Патріоти України.

За її словами, Надії Савченко варто козиряти саме в чоловічих образах. А все те жіноче, що зараз демонструє "народна героїня", їй не йде. Оскільки чітко видно всі недоліки фігури Савченко. "І приховує те, що реально стоїть показати - декольте, як прикрасу образу", - зазначила психолог. На думку експерта, Савченко в жодному разі не можна вибирати одяг із м'яких і облягаючих тканин.

"Їх краще носити панночкам з відсутністю складок на тілі, а у повненьких облягаючий силует і м'яка тканина просто виявлять всі проблемні місця, а навіщо?" - каже експерт. Верховська також зазначила, що новий образ в порівнянні з попереднім, де нардепша була на березі Балтійського моря, гірше.



"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...