Хіти тижня. Моторошна НП: У Києві яхта з п'яною компанією пішла на дно (фото, відео)

В Оболонському районі Києва у п'ятницю вранці, 8 листопада, між Собачим гирлом та Верблюжою затокою, затонуло судно. Як написала прес-служба КАРС "Київська служба порятунку" на своїй сторінці у Facebook, на місце НП одразу виїхали рятувальники та водолази, передають Патріоти України.

Пізніше на сторінці Dto.kiev.ua в Instagram з'явилося відео моменту, коли яхта з трьома чоловіками пішла під воду. Всі, хто перебував на борту судна, вижили і самостійно підпливли до пірсу банного комплексу "Поплавок". Адміністратор закладу покликав чоловіків усередину, щоб погрітися. "Хлопці повідомили, що натрапили на буй. Однак їхній стан був неадекватним, попередньо, потерпілі перебували у стані алкогольного сп'яніння", – йдеться у пості.

Видання "Інформатор" написало, що першими судно побачили працівники теплохода, який пропливав поруч. Вони і викликали екстрені служби. Після транспортування судна до берега, водолази обстежили транспортний засіб – всередині нікого не виявили.

На дні яхти знайшли велику пробоїну. Попередньо, вона утворилася в результаті зіткнення з буйом, після якого судно заповнилося водою і пішло на дно. Також були знайдені документи, завдяки яким вдалося знайти власника яхти. На сторінці "Київ Оперативний" у Facebook зазначили, що НП трапилася неподалік від яхт-клубу.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...