Хіти тижня. Моторошне сусідство: Жителі села на Тернопільщині поскаржилися на односельчан, які складують трупи у підвалі будинку (відео)

Трупний запах поширюється по всьому населеному пункту.

Жителі села Кальне на Тернопільщині поскаржилися на односельчан, які складують трупи корів у підвалі будинку, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Після зими стадо, яке живе під відкритим небом, почало гинути, проте його господарі закопували мертвих тварин або у власному дворі, або просто складали в підвалі.

"У мене у дворі неможливо перебувати, неможливо! Я не можу вийти з дому, я не можу їсти, у мене такий блювотний рефлекс", – скаржиться сусідка Ганна Найко.

Крім того, коли знімальна група поїхала в це село, на журналістів із палицею напала власниця домашньої "ферми", нацькувавши на них пса.

Кабмін підготував пенсійну реформу: Ось скільки потрібно буде відрахувати з зарплати

субота, 26 жовтень 2024, 17:46

Мінсоцполітики підготувало законопроєкт "Про загальнообов’язкове накопичувальне пенсійне забезпечення". Пропонується запровадити обов'язковий платіж до державного або недержавних пенсійних фондів як для працівників, так і для роботодавців, передають Па...

Послухалась новоявленого "сутенера" Гетманцева: Модель OnlyFans сплатила в держбюджет податків на понад 13 млн гривень

субота, 26 жовтень 2024, 17:34

Державна податкова служба залучила до декларування доходів контент мейкера із сайту платних контент-послуг OnlyFans. Про це повідомив голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев у Telegram в суботу, 26 жовтня, передають Патріоти Україн...