Хіти тижня. Моторошне сусідство: Жителі села на Тернопільщині поскаржилися на односельчан, які складують трупи у підвалі будинку (відео)

Трупний запах поширюється по всьому населеному пункту.

Жителі села Кальне на Тернопільщині поскаржилися на односельчан, які складують трупи корів у підвалі будинку, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Після зими стадо, яке живе під відкритим небом, почало гинути, проте його господарі закопували мертвих тварин або у власному дворі, або просто складали в підвалі.

"У мене у дворі неможливо перебувати, неможливо! Я не можу вийти з дому, я не можу їсти, у мене такий блювотний рефлекс", – скаржиться сусідка Ганна Найко.

Крім того, коли знімальна група поїхала в це село, на журналістів із палицею напала власниця домашньої "ферми", нацькувавши на них пса.

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...