Хіти тижня. Моторошні дані: Іспанія виходить на "італійські" цифри смертей від коронавірусу

В Іспанії за останню добу від коронавірусу померли 399 людей, влада країни ще на 15 днів продовжила режим надзвичайного стану.

За останніми даними Міністерства охорони здоров'я, в Іспанії зафіксовано 28 572 випадків інфікування, з них померли 1725 осіб, ще 1785 пацієнтів знаходяться у відділеннях інтенсивної терапії, а 2575 осіб уже виписали після одужання, передають Патріоти України з посиланням на El Pais.

Вранці в неділю уряд Іспанії вирішив продовжити надзвичайний стан ще на 15 днів, про що прем'єр-міністр Педро Санчес повідомив регіональним лідерам на нараді.

Термін надзвичайного стану завершувався 29 березня, після його продовження обмеження будуть діяти і протягом Великодніх свят.

Санчес повідомив, що уряд придбав 640 000 експрес-тестів на виявлення інфекції і найняв 52000 медичних працівників для зміцнення можливостей автономних громад.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...