Хіти тижня. "Може, він хотів допомогти у благодійності": ЗМІ знайшли дівчину, яка стала причиною рукоблудства Ківи (фото)

Юлія Панкратова запевнила, що слухавку не брала і взагалі шокована тим, яке продовження отримала ситуація.

Ілля Ківа і Юлія Панкратова. Ілюстрація: "Радіо "Максимум".

Модель і організатор публічних заходів Юлія Панкратова з Одеси заявила, що особисто не знайома з нардепом від "Опозиційною платформи - За життя" Іллею Ківою, через якого потрапила в пікантну історію. За її словами, її контактна інформація знаходиться в публічному доступі, тому він і зміг їй зателефонувати, повідомляють Патріоти України.

"Я займаюся організацією конкурсів краси, але сама в них участі не беру. Моя контактна інформація не прихована і я людина публічна. Можливо, Ілля Ківа хотів допомогти з благодійною боку. Ми допомагаємо дітям, дитячим будинкам. Особистого спілкування з Ківою у мене ніколи не було", – каже вона.

При цьому Панкратова говорить, що слухавку не брала і взагалі шокована тим, яке продовження отримала ситуація. "Абсолютно незрозуміло, навіщо приписувати зі мною якісь стосунки. Роздули, що у мене немає пари і відносин, що насправді не є дійсністю. Моя контактна інформація є на візитках. Я публічна людина", – поскаржилася модель.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...