Хіти тижня. Можна голову зламати: Мережу підірвали логічні завдання для школярів в Україні (фото)

У мережі оприлюднили фото із підручника для школярів, першокласнику задали задачу, яку важко розв'язати. Про це повідомляє співачка Марина Одольська у Facebook, передають Патріоти України.

"Мої розумні друзі! Допоможіть дізнатись, яке слово записали помилково??? Щось я підторможую... завдання для першокласника", - написала вона.

В коментарях українці публікують шкільні завдання, які вважають, також, важкими.

Коментатори допису намагались допомогти автору, та свої варіанти відповіді, а також слова підтримки писали під фото. Зазначимо, що єдиного варіанту вони так і не знайшли.

"Напевно "сир" - не має ні ніжок, ні шассі, ні коліс", "Сир. Бо це їжа, а інше не їжа", "Корова - жіночий рід. Всі іні слова - чоловічий рід", "Літак в небі, а все інше на землі", - пишуть вони.


Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...