Хіти тижня. Можна і в Москву: Стало відомо, скільки коштує замовити на Новий рік "95 квартал"

Президент Володимир Зеленський виступати не буде за жодних умов.

"Юзік" відмовився від виступів разом із президентом. Фото: Українська правда.

Спливли розцінки новорічного виступу студії "Квартал 95", а також стало відомо, чи братиме участь президент України Володимир Зеленський. Як виявилося, ціна залежить від складу артистів, який може змінюватися. В середньому повний годинний виступ коштує 60 тисяч доларів за участю не менше 7 "медійних" учасників, повідомляють Патріоти України.

Менеджери "Кварталу 95" повідомили, що президент Володимир Зеленський виступати не буде за жодних умов. Також від всіх виступів відмовився і депутат від президентської фракції "Слуга народу" Юрій (Юзік) Корявченков.

Роль президента може виконати Юрій Великий, новий актор "Кварталу". Крім того, його можна замовити окремо від усього колективу. Менеджер артиста уточнила, що передноворічний виступ коштуватиме близько 5-8 тисяч доларів, якщо артист не буде зайнятий на виступах з творчим колективом.

Видання зазначає, що "95 квартал" не проти навіть виступити з концертом на виїзді, наприклад, в Москві. Вартість виступу включатиме ще й дорогу до столиці РФ. Інших українських виконавців також можна запросити на корпоративи в Росії. Вартість виступу варіюється від 7 до 30 тисяч євро.


Джерело: Апостроф

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...