Хіти тижня. "Можна кидатися кака*ками!": Відомий шоумен пожартував над переможницею Нацвідбору, яка так і не поїхала на "Євробачення-2019"

Український телеведучий Сергій Притула вирішив пожартувати і виклав фотоколаж зі скандальною співачкою MARUV.

Шоумен взяв знімок артистки, де вона сидить в шкіряному костюмі з дуже сміливим декольте і замість обличчя MARUV вставив своє. Фото Притула опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Хотів написати "давайте вболівати за Україну разом", але згадав, що MARUV не поїхала. Шкода! У коментарях можна кидатися кака*ками, банити не буду", — написав Притула.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на публікацію знаменитості: "Сергій, і від нас приховували таку фігуру?", "Сі*ьки приховував теж", "Сергій, а раптом підете в президенти і такий компромат", "Треба дивитися Євробачення. Там коментарі будуть набагато яскравішими за сам конкурс", — написали люди.


Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...