Хіти тижня. Можуть накликати біду: Що категорично не можна дарувати в рік Тигра

Новий рік - це свято чарівництва. Кожна людина чекає на бій курантів, щоб після нього заглянути під ялинку і знайти подарунок. Так, в цю ніч здійснюються бажання і мрії. Але є речі, які категорично не можна дарувати в рік Тигра, навіть якщо хтось із ваших близьких дуже цього хоче, передають Патріоти України.

Пустий гаманець

Заведено вважати, що дарування порожнього гаманця приведе одержувача до збіднення. Тобто, у нього не будуть водитися гроші. У разі, якщо ви вже купили такий подарунок, то обов'язково покладіть туди кілька купюр і монеток.

В цілому годинник - це відмінний подарунок, який підійде абсолютно всім. Ось тільки в народі кажуть, що якщо подарувати комусь годинник, то ви віднімете у нього роки життя. Тому фахівці рекомендують дарувати гроші на такий сувенір, а не сам годинник.

Гострі предмети

Чоловіки, наприклад, часто захоплюються полюванням або риболовлею. Звичайно, їм би дуже сподобався подарунок у вигляді мисливського ножа або навіть штопора. Тільки ось символ 2022 року Водяний Тигр не оцінить такий подарунок. Все, що потенційно може поранити і загрожувати здоров'ю, викличе злість у господаря року.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...