Хіти тижня. Мозок не витримав: Підліток всі канікули грав у комп’ютерні ігри і помер

Батьки приносили сину в кімнату їжу і просили його зупинитися, проте підліток не слухав і продовжував грати.

У Таїланді 17-річний підліток помер після того, як всю ніч грав у комп’ютерні ігри, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Під час канікул Пляват Харікін весь вільний час проводив за комп’ютером. Хлопець дні і ночі безперервно грав в багатокористувацьку онлайн-гру.

4 жовтня батько хлопчика зайшов у спальню і побачив, що він лежить біля системного блоку. На столі біля комп’ютера лежали коробки з-під їжі, біля ніг підлітка стояла пляшка газованого напою.

Чоловік спробував розбудити сина, але зрозумів, що той мертвий. Медики, які оглядали тіло Харікіна, сказали, що підліток помер від інсульту, який стався, на їхню думку, через гру на комп’ютері всю ніч.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...