Хіти тижня. Мрія Гітлера збулася - СС крокує "городом Ленина": Мережу вразила репетиція параду до 9 травня

У соціальних мережах активно обговорюють підготовку Росії до святкування Дня перемоги, який росіяни відзначають 9 травня, повідомляють Патріоти України.

Так, знімок з репетиції параду в Facebook опублікував російський і американський інвестиційний фінансист, економічний і політичний аналітик, інтернет-журналіст і публіцист Слава Рабінович.

На опублікованому фото видно, як загін дівчат марширує в ногу. "Як би репетиція. Як би параду. Як би Перемоги. Як би на Палацовій площі в Санкт-Петербурзі. Як би до 9 травня... Ні, щось я очкую..." - написав він. У коментарях користувачі відзначають, що форма дівчат схожа на фашистську.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...