Хіти тижня. Мутанти наступають: Росію "атакували" дивні істоти з Фукусіми

В районі Находки і Владивостока на берег викинуло дивну рибу з людськими ногами і була виявлена собака з людською головою.

Експерти не сумніваються, що дивні істоти є наслідок вибуху на АЕС "Фукусіма" в Японії в 2011 році, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Жителі Примор'я повідомляють не про одну дивну знахідку, яка прибилася до них з території Японії. Так, житель Находки виявив на своєму городі дивну собаку з людським обличчям. Дивна собака агресії не проявляла, а тільки злякалася людини.

А у Владивостоці рибалки зловили дивну рибу з великим зубатим ротом і ногами, як у дитини.

Науковці не сумніваються, що дивні тварини - справа рук Фукусіми. Вибух на АЕС призвів до серйозних генетичних змін в ДНК тваринного світу.

А ось російські уфологи впевнені, що істоти з Находки і Владивостока - справа рук нібірійців. Саме вони створили на місці АЕС в Фукусімі таємну лабораторію по "виробництву" чудовиськ. За 8 років вони встигли не тільки підрости, а й перебралися на територію Росії.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...