Хіти тижня. Музикант легендарного рок-гурту потрапив до лікарні з ножовим пораненням

У 2012 музиканта включили до Зали слави рок-н-ролу.

Стівен Адлер

Барабанщик легендарної американської рок-групи Guns N'Roses Стівен Адлер отримав ножове поранення в живіт після чого був доставлений в лікарню, передають Патріоти України з посиланням на американські ЗМІ.

Відзначається, що невідомий подзвонив в службу порятунку з дому музиканта в Лос-Анджелесі. Коли поліцейські і лікарі приїхали на місце події, то з'ясувалося, що Стівена поранили ножем в живіт.

Пізніше медики повідомили, що отримана травма не загрожує життю музиканта. Існує також припущення, що Адлер покалічив себе сам.
Як відомо, барабанщик кілька років страждав від наркотичної залежності. Саме через зловживання забороненими речовинами Адлеру довелося покинути рок-групу в 1990-му році. Однак в 2012 музиканта включили до Зали слави рок-н-ролу як одного з учасників Guns N 'Roses.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...