Хіти тижня. "Ми бігли. Бігли нудисти. Бігли парочки і сім'ї з дітьми. Малюки плакали в колясках. Навколо вже літали коробки і стільці": Під Одесою пронеслася піщана буря (фото, відео)

У вівторок, 7 липня, відпочиваючі біля Тузловському лиманів в Одеській області потрапили в справжню піщану бурю. Фото і відео цього стихійного явища опублікувала на своїй Facebook-сторінці користувач Катерина Пєшко, передають Патріоти України.

За її словами, те, що сталося, нагадувало кілька невеликих смерчів, які мчали назустріч. "Спочатку були просто красиві дощові хмари. Ми з собаками, як зазвичай, пішли гуляти в нашу пустелю (де тільки зрідка трапляються нудисти). Швидше, щоб встигнути поскакати до дощу. І тут з'явилися вони. Маленькі смерчі. Далеко. Але якось відразу стало зрозуміло, що треба валити і швидко", - написала вона.


Втекти від піщаної бурі не вийшло, тому відпочиваючим довелося сховатися під пагорбом, захистившись від піску пледом.

"Ми бігли. Бігли нудисти. Бігли парочки і сім'ї з дітьми (пустеля плавно перейшла в маленький квадратик цивільного пляжу). Малюки плакали в колясках. Пісок бив голками. Навколо вже літали коробки і стільці", - описувала подію авто поста.

За її словами, знімати стихійне явище вийшло тільки тоді, коли настало деяке затишшя.

Як повідо

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...