Хіти тижня. "Ми готові до захисту України. З незалежністю не жартують": Марш 24 серпня очолять Забродський і Ярош

В День Незалежності о 10 годині 30 хвилин учасники російсько-української війни зберуться біля станції метро "Університет".

24 серпня в Києві пройде Марш незалежності. Його очолять герой України, генерал-лейтенант Михайло Забродський і командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив ветеран АТО Олександр Погребиський, передають Патріоти України.

За словами Забродського, за 5 років українці відродили армію, яка змогла захистити державу. Весь цей час військовий парад був демонстрацією поваги народу до ЗСУ і звітом керівництва країни про успіхи в галузі обороноздатності. «Уже другий рік поспіль влада країни, на яку напали і веде війну, відмовляється від такого звіту. Тому що нічим звітувати. Бо захист і армія, на жаль, перестають бути пріоритетом», - сказав він.

Тому в День Незалежності о 10 годині 30 хвилин учасники російсько-української війни зберуться біля станції метро «Університет» з метою демонстрації, що Україна і надалі буде давати відсіч загарбникам і спробам реваншу колабораціоністів.

За словами Яроша, бійці покажуть, що українцям «є різниця» і їх держава - незалежна, самостійна, і соборна держава. Мета акції, додав Забродський, «продемонструвати нашу шану тим, хто і зараз захищає нашу Батьківщину». «Ми готові до захисту України. З незалежністю не жартують», - резюмував він. Погребиський уточнив, що учасників Маршу з 9:00 чекатимуть біля метро активісти, «які допоможуть дізнатися, куди стати, щоб пройти гордим маршем разом з Героями нашої держави».

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...