Хіти тижня. "Ми йшли до цього майже 8 років": Відома російська актриса вийшла заміж за мільйонера (фото)

Актриса не бачить нічого надзвичайного в тому, що свою любов знайшла в зрілому віці.

Російська актриса театру і кіно Дар'я Повереннова вийшла заміж. Обранцем 48-річної Повереннової став бізнесмен Андрій Шаронов. Зараз він президент московської бізнес-школи «Сколково», а до цього був заступником мера Москви. У складеному Forbes рейтингу заробітків чиновників доходи 57-річного Шаронова оцінювалися в 163 млн руб, передають Патріоти України.
«Ми йшли до цього майже 8 років», - не стримувала емоцій Дар'я. Актриса не бачить нічого надзвичайного в тому, що свою любов знайшла в зрілому віці: «Хто сказав, що з віком немає шансів на жіноче щастя?! Або на чоловіче?! Дур-ни-ця!!!» - категорично відрізала вона.

Повереннова знімається в кіно і серіалах з початку 90-х років. На її рахунку більше 20 ролей у фільмах і понад 30 серіальних проектах. Впізнаваною Повереннова стала після ролі Віри в «Дні народження Буржуя». Після цього актриса з'являлася в серіалах «Марш Турецького», «Бригада», «ДМБ», «Далекобійники-3», «Петрівка, 38».

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...