Хіти тижня. "Ми занадто різні люди": Олег Винник розлучається з дружиною

Російський бізнесмен Олег Винник, який втратив сім'ю в авіакатастрофі, вирішив розірвати шлюб з новою дружиною, з якою одружився понад рік тому, повідомляють Патріоти України із посиланням на «Стархіт».

За особистим життям Олега Винника вже більше п'яти років спостерігають багато людей. Чоловік намагався побудувати нові відносини. Спочатку він закрутив бурхливий роман з Катею Жужею, а після почав зустрічатися з дівчиною на ім'я Алекс. У вересні минулого року закохані одружилися в Санкт-Петербурзі.
Тоді здавалося, що чорна смуга в житті Олега залишилася позаду, але тепер він несподівано повідомив про розлучення. «К сожалению, нас как пары с Алекс больше нет. Я принял решение прекратить эти отношения. Мы оказались слишком разными людьми. Так бывает», — заявив Олег.

Слова Винника стали сюрпризом не тільки для його підписників, а й для самої Алекс. «Я в шоці», - повідомила дівчина в соціальній мережі.

При цьому поки невідомо, через що саме розлучилося подружжя. Сам Винник ніяких коментарів з приводу особистого життя не дає. Однак передплатники вже припустили, що Олег шукав в новій обраниці розраду, тому так швидко розчарувався у відносинах.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...