Хіти тижня. Миле кошенятко виявилося... диким звіром: Жінка підібрала на вулиці дитинча пуми (відео)

Помилка Флоренсії Лобо з'ясувалася, коли вона принесла свого "котика" до ветеринара.

"Кошеня" виявилося маленькою пумою. Фото: скріншот з відео.

Мешканка Аргентини Флоренсія Лобо підібрала двох кошенят, яких вона вважала кинутими. Жінка принесла їх до себе додому і почала виходжувати, передають Патріоти України.

Один малюк незабаром помер. А другий, якому Флоренсія дала ім'я Тіто, відмінно прижився у неї. Два місяці по тому Лобо відвезла свого вихованця на огляд до ветеринара. Той був вражений, побачивши Тіто, і заявив, що це - не домашня кішка. Виявилося, що приймак аргентинки - дитинча дикої пуми-ягуарунді.

Флоренсії довелося розлучитися зі своїм улюбленцем. Ветеринар порадив їй не намагатися одомашнити дикого звіра. Як повідомляє видання Inside Edition, вона віддала його співробітникам заповідника, які підготують Тіто до життя на волі.

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...