Хіти тижня. На 10-й "Х-фактор" прийшли переможець "Голосу країни" і "двійник" Брежнєвої (відео)

28 вересня на телеканалі СТБ пройшов третій випуск ювілейного десятого сезону вокального шоу "Х-фактор". Учасники кастингу продемонстрували зірковим суддям свої співочі таланти.

У новому випуску суддівський склад змінювався двічі. Першу частину шоу номера вокалістів оцінювали Андрій Данилко, Ігор Кондратюк, Оля Полякова і грузинська джазова співачка Ніно Катамадзе. Потім Катамадзе замінив італійський тенор Алессандро Саффіна, а Кондратюка - Настя Каменських, передають Патріоти України.

Першим на сцену Х вийшов фанат Андрія Данилка Данило Суслов. Хлопчику 14 років і за місяць до шоу у нього почалася ломка голосу. Перед виходом до суддів учасник дуже переживав, чи не завадять йому ці зміни гідно виступити. Даня виконав пісню Faith, що означає "віра", і запалив своїм виступом не тільки публіку в залі, а й журі. Судді сказали юному артистові чотири "так".

Мауро Брізотто спеціально приїхав з Італії, щоб взяти участь в українському шоу. Чоловік - власник невеликого ресторанчика і він просто обожнює співати. А Полякова, як виявилося, обожнює лисих чоловіків. Під час виступу італійця Оля вибігла на сцену, але чоловік тримав дистанцію.

"Я відчуваю слабкість в ногах, коли бачу лисого чоловіка. Я підійшла до нього потанцювати, але він мене злякався. Але нічого страшного, я все одно скажу йому "так", - сказала Полякова. Позитивну оцінку дали також і інші судді крім Данилко, який сказав "ні".

На кастинг прийшов син солістки гурту "Лісапетний батальйон", який переміг в шоу "Україна має талант-5". Хлопець вийшов на сцену Х зі своїм гуртом БУХАРЬ'est band. Перед виступом брутальний хлопець зізнався, що прийшов на "Х-фактор", "щоб не бути в тіні матері". Музиканти виконали запальну пісню "Панк або пропав", але вразити суддів їм не вдалося. Вони отримали тільки два "так" і не пройшли в тренувальний табір.

Поява наступної часниці змусила суддів червоніти. 20-річна Тетяна Василевська знає 100 видів поцілунків і навчає їм людей. Спочатку дівчина дала суддям майстер-клас, а потім виконала хіт Chandelier. Вокальні дані учасниці не вразили суддів і вони відправили дівчину додому.

Справжнім сюрпризом для Ігоря Кондратюка стала поява Ганни Шут. Вона вже приходила на "Х-фактор" в складі гурту 3D. Дівчина помітно схудла і вирішила спробувати себе в ролі сольної співачки. Виступ вокалістки сподобалося суддям і вони вирішили дати їй шанс.

Підняла з місця Ніно Катамадзе і змусила її танцювати дівчина, яку судді назвали копією Віри Брежнєвої. Уляна Голіней - автор пісень. Зазвичай дівчина залишається за кадром, але сьогодні вирішила показати свій талант публіці. Її вокалу і запальній пісні Sax судді сказали чотири "так".

Самим проникливим був виступ 17-річної киянки Дарини Кравецької. Дівчина вийшла на сцену з авторською піснею про війну на Донбасі. Для юної учасниці ця тема дуже болюча, оскільки в зоні бойових дій знаходиться її коханий чоловік. Незважаючи на чуттєве виконання Настя Каменських сказала дівчині "ні", назвавши співачку занадто юною. Але три "так" від інших суддів дозволили вокалістці пройти в тренувальний табір.

Підняв настрій суддям 18-річний учасник з Сумської області Антон Вельбой. Він гаркавить і носить жовті окуляри, а ще - вважає, що чимось схожий на MELOVIN. Трохи дивний на перший погляд хлопчина зумів підкорити журі своєю харизмою і незвичайним тембром, і отримати від них заповітні "так".

Неоднозначну реакцію у суддів викликав виступ переможця четвертого сезону шоу "Голос країни" Ігоря Грохоцкого, де його наставником був Святослав Вакарчук. Хлопець виконав авторську пісню, але його перервав Андрій Данилко. Він сказав, що вокаліст копіює манеру виконання лідера ОЕ, і попросив виконати інший трек. Вдруге Ігорю пощастило більше, судді змогли оцінити його сильний вокал і пропустити в наступний тур.

Найсильнішим став виступ останньої учасниці - 24-річної Насті Сарцової. Її спів викликав мурашки у Олі Полякової, а також змусив суддів аплодувати стоячи.

Новий закон про мобілізацію: Стало відомо, хто із жінок може отримати повістку

вівторок, 23 квітень 2024, 7:30

У новому законопроєкті про мобілізацію є кілька положень щодо мобілізації жінок. Зокрема, умови закону визначають, що жінки можуть піти на службу лише добровільно. Про це йдеться в тексті закону про мобілізацію, передають Патріоти України. Зазначаєтьс...

Скорочення будуть практично в усіх галузях: Українців частіше звільнятимуть, ніж братимуть на роботу - прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 6:43

Найближчим часом український ринок праці перебуватиме у досить статичному стані: в основних секторах економіки не очікується як різкого зростання вакансій, так і хвилі звільнень, передають Патріоти України. Втім, компанії, які мають намір змінювати к...