Хіти тижня. На Черкащині чоловік насильно знімав порно з донькою і дружиною (фото)

З проханням про допомогу до правоохоронців звернулася сама дівчинка.

Любителя порно затримала поліція. Фото: прес-служба Нацполіції.

У Черкаській області протягом двох років 38-річний чоловік насильно знімав порно зі своєю 15-річною донькою і дружиною. Він змушував їх роздягатися і демонструвати статеві органи, а отримані кадри передавав третім особам і поширював у соцмережах. Про це повідомляє прес-служба кіберполіції, передають Патріоти України.

З проханням про допомогу до правоохоронців звернулася сама дівчинка. Вона розповіла поліцейським, що батько вчиняє щодо неї розпусні дії із застосуванням фізичної сили. За фактом розбещення неповнолітньої поліція почала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 КК України.

Працівники кіберполіції провели обшук за місцем проживання сім'ї. За його результатами вилучені мобільні телефони, ноутбуки, документація, додаткові носії інформації й банківська картка, яка належала зловмиснику.

Під час попереднього огляду поліцейські встановили, що багато із вилучених документів вважаються викраденими на території Черкаської області. На носіях інформації було виявлено фото і відеоматеріали порнографічного змісту.

Дівчинка зараз перебуває під наглядом фахівців. До справи залучено представників Служби у справах дітей, тому найближчим часом буде вирішено питання щодо подальшого місця перебування неповнолітньої та ролі її батьків.


Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...