Хіти тижня. На Черкащині потужний спалах COVID-19: Кам'янку заблокували, в місті вводять комендантську годину

В місті вже закриті ринки, крім магазинів та аптек нічого не працює.

Місто Кам'янка Черкаської області з неділі, 29 березня, заблоковане через масове зараження новим коронавірусом COVID-19. Про це місцевому порталу 18000 повідомив голова Кам'янської ОТГ Володимир Тірон, передають Патріоти України.

Блокування ввели з 9 години ранку. Надалі, на думку глави ОТГ, такі заходи можуть поширитися на весь район. "Все буде контролювати Нацгвардія і поліція. Дозволено тільки рух спеціального й екстреного транспорту. Також – вводимо комендантську годину, яка забороняє пересування територією без спецдозволу. Діяти вона буде з 8 вечора до 6 ранку", – повідомив Тірон.

У Кам'янському районі станом на вечір 28 березня виявили понад 17 випадків захворювання. "Ситуація одна з найскладніших. Так, дійсно, є підтверджені. І їх вже більше, ніж 17" – сказав Тірон.

Ще 27 березня там зафіксували першого хворого: це чоловік 1960-го року народження. "Справа така, що цей пацієнт лежав у нашій лікарні. Тоді ще не було тестів. І зараз усі, хто з ним спілкувався, усі підтверджені. І медики теж. Медперсонал на самоізоляції", – розповів Тірон. Він додав, що в місті вже закриті ринки, крім магазинів та аптек нічого не працює.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...