Хіти тижня. На Донбасі вкрали 15-річну наречену (фото)

В Сєверодонецьку Луганської області ромська традиція викрадення нареченої вночі підняла по тривозі особовий склад поліції, в тому числі і спецназівців.

30 липня близько третьої ночі в поліцію звернулася мати 15-річної дівчини і повідомила, що її дочка ще ввечері пішла гуляти з подругою і до теперішнього часу не повернулася, самостійні пошуки не дали результатів. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Луганській області, передають Патріоти України.

Після з'ясування всіх обставин події стало відомо, що в цей вечір дівчина зустріла свого знайомого і поїхала з ним в невідомому напрямку. В результаті оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що вона знаходиться в одному з домоволодінь в м Кремінна. Господарі будинку підтвердили, що дівчина знаходиться у них, але вона готується до весілля з їхнім сином і повертатися до батьків не збирається.

З дівчиною співробітниками поліції була проведена бесіда. Зараз поліцією вжито вичерпних заходів для того, щоб дитина повернулася до своїх батьків.

Поліція Луганщини з повагою ставиться до національних традицій всіх етнічних груп, проте, закликає не порушувати законодавство України при проведенні весільних чи інших обрядів.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...