Хіти тижня. "На лбу печать": Путіна на Великдень знову сфотографували з поганим знаменням

Фотограф вибрав вдалий ракурс, коли на лоб російського президента впала тінь від хреста, розміщеного на головному уборі патріарха.

Президент Росії Володимир Путін знову опинився в центрі уваги, ставши головною темою для обговорення в соціальних мережах, передають Патріоти України.

На цей раз російський президент осоромився під час під час пасхального богослужіння в храмі Христа Спасителя. На фотографії, опублікованій агентством AP, Володимир Путін стоїть біля патріарха Кирила. Фотограф вибрав вдалий ракурс, коли на лоб російського президента впала тінь від хреста, розміщеного на головному уборі патріарха.

В мережі відразу підняли на сміх фотографію. Деякі вважають, що такий кадр не є випадковим, а свідчить про те, що на Путіні "стоїть печатка сатани".

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...