Хіти тижня. На Львівщині вдові воїна АТО спалили сарай і стайню (відео)

Правоохоронці вивчають обставини пожеж, але кримінального провадження не відкрили.

У селі Куровичі Золочівського району Львівської області вдові воїна АТО, яка сама виховує 7 дітей, спалили сарай і стайню, передають Патріоти України з посиланням на zaxid.net.

Марія Ракус розповіла, що раніше вона з дітьми змушена була жити в тісному будинку. Дізнавшись про це, благодійник купив їм квартиру на три кімнати. Однак відразу, як сім'я заїхала в будинок, почалися неприємності. Так, вдові і дітям почали погрожувати. А потім і спалили майно.

Сім'я, в якій одинока мати виховує сімох дівчаток і доглядає за хворим батьком, в розпачі. Ночами стережуть єдине, що залишилося, - свій будинок. «Малий вибігає, каже шопа горить. Це такий вогонь був, бризнули чимось і підпалили», - каже Ракус.
Чоловік Марії - доброволець АТО, помер після повернення з фронту півроку тому. Сім'я виховувала дев'ятьох доньок, наймолодшій з яких виповнився лише рік. Тіснилися в однокімнатній хатині. Благодійник придбав вдові трикімнатну квартиру у тому ж селі Куровичі на Золочівщині.
Жінка не розуміє, кому впала в немилість на новому місці. «Я з сусідами тут тільки "добрий день" - "до побачення", якщо я бачу їх раз в день. Я не конфліктна людина, не люблю сваритися, є діти і ними займаюся, мені роботи в день вистачає. Я не можу зрозуміти, хто мене звідси випихає», - продовжує багатодітна мати.
Стіни будинку погрозами обписують невідомі. Обіцяють зробити все, щоб сім'я покинула житло.
Марія звернулася в поліцію. У Золочівському райвідділі вивчають обставини пожеж, але кримінального провадження ще не відкрили.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...