Хіти тижня. На обличчі "живого місця" немає: Таїсія Повалій жахнула своїм зовнішнім виглядом (фото)

Фотографія Таїсії Повалій в її особистому блозі шокувала її шанувальників. Багато хто не впізнав співачку.

55-річна Таїсія Повалій отримала славу любительки пластичних операцій і різних уколів краси. Останнім часом багатьох слухачів і меломанів стали цікавити не стільки нові композиції співачки, як трансформації її зовнішності. Деякі навіть порівнюють її з Донателлой Версаче - справжньою "королевою" пластики, зазначають Патріоти України.
Сама Повалій ніколи не спілкується на тему своєї зовнішності і не дає ніяких коментарів, однак фотографії та відеозаписи розкривають всю правду про артистку. Одна з останніх публікацій виконавиці в її особистому блозі знову викликала хвилю шоку.

Очі Повалій підкреслює яскравий макіяж в стилі "смокі айс". Однак відсутність яскравої помади не приховує того факту, що губи співачки "пережили" кілька уколів краси. Також неозброєним поглядом помітно, що артистка робила собі вилиці, робила підтяжку і, швидше за все, пропрацювала зону навколо очей.

Деякі підписники вирішили нагадати, як насправді колись виглядала співачка:


У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...