Хіти тижня. На очах у свідків: Киянин жорстко покарав "героя парковки" (фото)

Чоловік побив машину і пішов у своїх справах.

У Києві перехожий вирішив помститися "герою парковки", розбивши машину. Про це повідомляє "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

"Тільки що навпроти "Мистецького арсеналу" один з перехожих вирішив помститися горе-водієві, який припарковав свою Toyota впритул до стіни огорожі Києво-Печерської Лаври так, що людям потрібно було обходити її. Мужик пострибав на капоті, побив ногами крила (особливо ліве), розбив ногами лобове скло і відбив праве дзеркало", - йдеться в повідомленні.

Чоловік побив машину і пішов у своїх справах. "З урахуванням поточних реалій масової евакуації автомобілів за неправильне паркування, адже можна було викликати поліцію ... Чи ні", - задається питанням автор.

Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...