Хіти тижня. На Одещині жінка скоїла самогубство на очах у дитини

Від побаченого і пережитого шоку підліток, який є інвалідом і страждає аутизмом, втратив свідомість.

38-річна жінка наклала на себе руки, кинувшись в річку Дунай в Кілійському районі Одеської області. Як стверджують місцеві жителі, сталося це на очах у її 13-річного сина, передають Патріоти України.

«Від побаченого і пережитого шоку підліток, який є інвалідом і страждає аутизмом, втратив свідомість. Він госпіталізований», - кажуть люди.
У регіональному главку ДСНС підтвердили факт виявлення в річці Дунай, в селі Ліски Кілійського району, утоплениці. «Її тіло знаходилося в двох метрах від берега. Рятувальники витягли загиблу жінку 1981 року народження. Обставини події встановлюються», - повідомили рятувальники.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...