Хіти тижня. На одній хвилі із учнями: Шкільний вчитель на Полтавщині станцював на випускному та став зіркою соцмереж (відео)

Вчитель історії та правознавства у школі в селі Маячка на Полтавщині станцював на випускному та став зіркою соцмереж. На відео навіть звернуло увагу BBC, зазначають Патріоти України.

Після університету Василь повернувся до рідного села, а кілька тижнів тому виграв конкурс на посаду директора школи, яку очолить вже на початку серпня. До речі, саме цю школу Василь і закінчував.

У 2017 році Василь Маслей разом з іншими вчителями вперше станцював для дітей під пісню Едіт Піаф. Відтоді він з колегами щороку виконує танцювальні номери на випускному. Цьогорічний танець з випускного балу в Маячці розірвав соцмережі.

Відео, що було опубліковано на сторінці "Нехворощанської ТГ" у Facebook за місяць зібрало понад 1,1 мільйона переглядів, 1,6 тисячі коментарів та понад 6 тисяч репостів. Понад 340 тисяч переглядів додатково відео зібрало на YouTube.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...