Хіти тижня. На околицях окупованої Горлівки точаться інтенсивні бої (відео)

Населення колись 250-тисячного міста-супутника Донецька вже звикло до умов прифронтового життя. Хто з надією, хто з тривогою вдивляється та прислухається до боїв, котрі точаться зовсім поряд

Жителі тимчасово непідконтрольною українському уряду Горлівки (Донецька область) опублікували свіжі відео, на яких можна почути звуки важких боїв, які розгорілися вранці 20 червня, зазначають Патріоти України.

Перше відео записано під час дії комендантської години, о четвертій годині ранку. Горизонт тільки почав світлішати, далеко чути вихідні звуки пострілів.

Друге відео було зроблено о 5 годині ранку. На вулиці вже світло, але ще безлюдно. У кадр потрапила самотня постать місцевої жительки. Жінка йшла абсолютно спокійно під звуки стрілянини кулемета.


Жители временно неподконтрольной украинскому правительству Горловки (Донецкой области) опубликовали свежие видео, на которых слышны звуки тяжелых боев, шедших в городе ранним утром сегодня, 20 июня.

Место съемки не указано.

Первое видео записано во время действия комендантского часа, в четвертом часу утра. Горизонт только начал светлеть, вдалеке слышны исходящие звуки выстрелов.

Второе видео было сделано в 5 часов утра. На улице уже светло, но еще безлюдно. В кадр попала одинокая фигура местной жительницы. Женщина шла совершенно спокойно под звуки, предположительно, пулемета.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...