Хіти тижня. На Полтавщині затримали відому банду та її лідера "Самвела Донецького" (відео)

Мафіозі керував кримінальним угрупованням у Донецькій області, згодом поширив свій вплив на Запоріжжя і Полтавську область.

На Полтавщині затримали небезпечну банду. Фото: скріншот з відео.

У Полтавській області правоохоронці затримали учасників «етнічної злочинної організації» та її лідера «Самвела Донецького». Про це повідомили в департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції, передають Патріоти України.

Перший заступник голови Нацполіції Євген Коваль заявив, що "Самвел Донецький" - найвпливовіший мафіозі, як він особисто себе називав. Починаючи з 90-х він керував кримінальним угрупованням у Донецькій області, згодом поширив свій вплив на Запоріжжя і Полтавську область.

За його словами, спеціалізація угруповання - рекет, викрадення людей, торгівля зброєю, загрози, фізичні розправи і замовні вбивства. "Самвел Донецький" також оголошений в розшук у базі Інтерполу за умисне вбивство у Вірменії.

Коваль розповів, що банда в минулому «була відома» в Макіївці Донецької області. У 90-х «Самвела» засудили до 14 років, але він вийшов на свободу раніше, згодом відсидів ще 3,5 року за збут наркотиків. У 2015 році лідер ОЗУ разом зі своїми бойовиками початку «гриміти» на всю Україну, здійснюючи злочин за злочином.

«Самвела» і його банду підозрюють у побитті та вимаганні грошей у бізнесмена в Полтавській області. У Київській області вони викрали чоловіка і отримали за звільнення 25 тисяч доларів. Крім того, у Київській та Одеській областях брали участь в рейдерських захопленнях, а також інших злочинах. Проти затриманих порушили справи за статтями ст.255, ст. 189, 296, 190, ч.3 ст.27 ст.122 Кримінального кодексу.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...