Хіти тижня. На Росії чоловік зі зламаним хребтом місяць жив у барлозі ведмедя

Незважаючи на важкі травми і каліцтва, завдані звіром, Олександр був при тямі, міг рухати руками, хоча і був страшенно виснажений.

У російській Туві місцеві мисливці повідомили про те, що знайшли в барлозі ведмедя людину, яка провела там з важкими травмами цілий місяць, передають Патріоти України з посиланням на EADaily.

За розповідями мисливців, які виявили жертву хижака, знайти чоловіка допомогли собаки. Незважаючи на важкі травми і каліцтва, завдані звіром, Олександр був при тямі, міг рухати руками, хоча і був страшенно виснажений. На відео, яке нібито зняли вже в лікарні, видно, що чоловік фактично перетворився в мумію. За його розповідями, ведмідь напав на нього, заламав, але їсти не став, а вирішив прикопати "на консерви". Як людині вдалося вижити в барлозі з подібними травмами, невідомо.

Пізніше видання повідомило, що інформація про виявлення людини в барлозі ведмедя поки не підтвердилася. В адміністрації глави Туви журналістам повідомили, що нічого не знають про дивовижний випадок, хоча погодилися, що історія цілком могла статися - в тому числі і в сусідніх регіонах, наприклад, в Красноярському краї. У МОЗ республіки заявили, що ні в одній з лікарень такого пацієнта не було.

Лікарі, до яких зверталися за консультацією кореспонденти видання, підтвердили, що характер травм і поранень (в тому числі вирвані шматки шкіри і м'язів на бічній поверхні грудної клітки справа, на лівій гомілці, скальпована рана і сліди кігтів на обличчі) який суперечить розповідям про зустріч з ведмедем, але такі поранення могли бути нанесені і іншим хижаком.

Відео з Олександром, нібито записане в лікарні, можна подивитися тут (строго 18+).

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...