Хіти тижня. На Росії дві сестри вбили подружню пару, втопили їх дітей і підпалили оселю

Жахлива історія сталася в тувинському місті Ак-Довурак (Російська Федерація).

Дві сестри, Мілана і Рузанна Данданян по-звірячому розправилися з сусідами і підпалили їх квартиру, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Конфлікт, як встановило слідство, почався з того, що загибла жінка повернулася додому і виявила чоловіка в обіймах Рузанни. Почався гучний скандал, до якого приєдналася і Мілана. У якийсь момент сестри схопилися за зброю і зарізали і невірного чоловіка, і його дружину, а їх двох маленьких доньок втопили у ванній, після чого спробували підпалити квартиру.

Хтось із сусідів викликав пожежників і поліцію, проте вбивці забарикадували двері і погодилися вийти тільки після того, як брати їх приїхав спецназ.

Відпиратися жінки не стали, але кілька разів змінювали свідчення. В результаті всю провину взяла на себе старша, Мілана, яка заявила, що розкаюється у вбивстві дівчаток, а ось їх батьків нібито порішила в рамках самооборони, оскільки ті самі загрожували життю сестер.
Рузанна ж стверджує, що її вина лише в тому, що вона зв'язалася з одруженим чоловіком. Зараз сестри Данданян очікують рішення суду. Якщо їх версія буде визнана достовірною, відзначають експерти, для обох це буде вкрай вигідно: Рузанну можуть зовсім відпустити, а Мілані дати більш м'який термін, оскільки за вбивство в складі групи покарання суворіше. Остаточний вирок сестрам винесуть 7 серпня.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...