Хіти тижня. На Росії після зливи з градом велике місто пішло під воду (фото, відео)

Під воду пішли центральні вулиці міста, що ускладнило рух пішоходів.

Російський Магнітогорськ після рясного дощу, який пройшов тут 13 серпня, перетворився в справжню Венецію, передають Патріоти України.

За даними місцевих ЗМІ, з неба посипався град, після чого почався масштабний злива, яка перетворила вулиці міста на річки.

Видання відзначають, що під воду пішли центральні вулиці міста, що ускладнило рух пішоходів. "Навіть центральні вулиці пішли під воду. Особливо складно довелося пішоходам. Тим, хто в цей період виявився на вулиці, вийти сухими не вдалося. Люди переміщалися по місту по коліно у воді. На деяких магістралях вода, хоч і заповнила проїжджу частину, але рух був цілком робочий", - повідомляє одне з видань.



Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...