Хіти тижня. "На сьомому році війни сепаратисти щось кажуть нам": У кафе Чернігова обурена власниця вказала на двері жінці, якій не сподобався прапор (відео)

Напередодні в Чернігові в кафе "Права кава", власником якого є ветеран АТО, не стали обслуговувати клієнтку. Волонтер Річард Горда оприлюднив на своїй сторінці в Facebook розповідь власниці закладу Катерини Число, повідомляють Патріоти України.

За словами Катерини, клієнтка зайшла в кафе і, помітивши на полицях чорно-червоний прапор, стала розпитувати: "А що це? .. А навіщо це? .. Червоно-чорний прапор, прости Господи!". На роз'яснення про те, що заклад належить військовим, які хочуть зберегти пам'ять про війну на Сході України, відвідувачка відповіла: "Це ви мені, військовій, будете розповідати?"

Після цих слів Катерину "бомбануло" і вона відмовила в обслуговуванні гості, попросивши залишити кафе. Візитерша покинула "Праву каву" зі словами про те, що їй неприємно тут перебувати. "І це на сьомому році війни, тобто сепаратисти вже настільки знахабніли, що просто приходять і вказують нам, що ми не повинні бути українцями", - обурилася власниця кафе.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...