Хіти тижня. На Сумщині "чупакабра" влаштувала криваве місиво

У селі Соснівка невідома тварина напала на домогосподарство і перегризло за ніч шиї 32 індокачкам і 14 гусенятам.

Місцеві жителі звинуватили в інциденті чупакабру, передають Патріоти України з посиланням на КП в Україні.

"Сьогодні в моєму господарстві траур. Пішов вранці годувати індокачок і гусенят. Заходжу, а там – криваве місиво", – розповів житель села Соснівка Микола Буряк.

За словами чоловіка, навколо приміщення, де утримуються птахи, звір зробив підкопи аж в трьох місцях, настільки величезні, що туди міг пролізти цілий ведмідь.

"Думаю, всі знають таку приказку: "Не з'їм, то понадкушую...". Ось так і тут. Ну з'їв би одну-дві, ні, потрібно було горло поперегризать і покидати. Правда, дев'ять гусенят все ж поцупив!" – додав Буряк.

На історію Буряка відреагували в мережі місцеві жителі.

"Не буду вас лякати, але не дадуть мені збрехати подруги: я це чудо бачила в лісі, коли ходили по гриби. Воно схоже на кенгуру: високе, передні лапи великі і товсті, задні коротші і тонші, голова, як у кенгуру. Воно швидко бігло і дуже шуміло. Ми так злякалися, що бігли без оглядки аж до самого переїзду", – розповіла одна з них.

"Це вже не перший раз у нас таке! І почерк той же: поламані клітини, перегризені глотки. Ніяк цю тварюку не спіймають! Тоді її називали чупакабра, а хто вона така – незрозуміло", – додала інша.

Скептики пояснюють те, що сталося тим, що на тварин нападають собаки, лисиці, куниці або єноти, яким дошкуляла короста або інші шкірні хвороби. Це пояснює відсутність хутра. Їх, швидше за все, вигнали зі зграї сильніші особини.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...