Хіти тижня. "На *уй разом з телеканалом": У мережі пригадали найсмачніші промови "головного Москаля України" (відео)

23 квітня подав у відставку чи не найупізнаваніший губернатор в історії України - Геннадій Москаль.

Геннадій Москаль

Він двічі очолював Закарпатську область (в 2001-2002 роках та 2015-2019-х) та двічі - Луганську (у 2005-2006-роках і 2014-2015-х). До того займав різні посади у структурах МВС, зокрема, заступника міністра внутрішніх справ. Був представником президента Віктора Ющенка у Криму. Кілька місяців рахувався заступником глави СБУ. Двічі обирався народним депутатом: у 2007 та 2012 роках, передають Патріоти України.

Прославився Москаль своїм гострим слівцем. Він не цурається ненормативної лексики на адресу політиків, чиновників, журналістів.

Під його критику, зокрема, потрапила очільниця МОЗ Уляна Супрун, яку губернатор назвав "їб*нутою" за звинувачення і контрабанді вакцини.

Відомою була фраза Москаля "Михайлішин - поц", яку він вигукнув під Чернівецькою міськрадою у 2012-му. Тоді він із колегами пікетували мерію з вимогою до кандидата у народні депутати від Партії регіонів Віталія Михайлішина прийти на дебати.

У 2015-му Москаль оригінально привітав ватажка бойовиків ЛНР Ігора Плотницького з днем народження і побажав "неуспіхів у праці й геморою в ср*ці".

А це нардеп Москаль навесні 2014-го спілкується з "регіоналкою" Оленою Бондаренкона засіданні тимчасової слідчої комісії з розслідування протиправних діянь правоохоронців під час Майдану.

Не можна не згадати, як Москаль послав журналістів "на*уй разом з телеканалом".

Зацікавив голову Закарпатської ОДА британський паспорт Романа Насірова: "Для чого було Насірову англійський паспорт? Він хто: лорд, сер, пер, хер?"

Так у Станиці Луганській Москаль пояснював місцевим жителям, хто є хто.

А виступ Москаля під час представлення голови Виноградівської райдержадміністрації можна розбирати на цитати.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...