Хіти тижня. На українців чекає "сюрприз" з позбавленням водійських прав

Патрульні поліцейські в Україні зможуть вилучати права в онлайн-режимі через сервіс "Дія". Про це повідомив заступник міністра цифровий трансформації України Олексій Вискуб в ефірі українського телеканалу, зазначають Патріоти України.

Він зазначив, що цифрові водійські права в смартфоні є відображенням запису в реєстрі, і саме так поліція має можливість змінювати запис, відображаючи там інформацію про вилучення прав.

Таким чином, після поновлення посвідчення в смартфоні документ буде заблокований. Також чиновник повідомив, що система блокування електронних прав все ще на етапі доопрацювання, оскільки поки у правоохоронців виникають складності в ситуаціях, коли електронні права заблоковані, а картка знаходиться у водія.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...