Хіти тижня. На Україну насувається небезпечна епідемія: Медики розповіли, до чого готуватися (відео)

На Україну насувається епідемія дифтерії - гострої бактеріальної інфекції, яка загрожує тяжкими ускладненнями. Про це заявив в ефірі ObozTV член Асоціації сімейних лікарів України Юрій Зінчук, повідомляють Патріоти України.

"У нас від кору була досить вагома смертність, але найстрашніше – що насувається епідемія дифтерії", – попередив лікар. На уточнююче запитання, чи зафіксований уже спалах дифтерії в Україні, він відповів: "Так, вже починається. Буде. Ми очікуємо цього".

Щоб захиститися від хвороби, Зінчук закликав своєчасно вакцинуватися. Він нагадав, що щеплення від правця і дифтерії робиться раз на 10 років, тобто його необхідно повторювати і в дорослому віці. "У нас багато років не закуповувалася вакцина для дорослого населення... На сьогоднішній день вона в достатній кількості, дешева вакцина, але дуже якісна, дає хороший імунітет", – додав медик.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...