Хіти тижня. На Україну насувається справжня зима: Синоптики розповіли, які області будуть під ударом

Погода в Україні в найближчі дні дуже зіпсується. В країну увірвуться дощі, місцями зливи, а після зниження температури до мінуса опади перетворяться на сніг. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру, передають Патріоти України.

У середу, 25 грудня, в країні все ще збережеться аномальне грудневе тепло від (+5... +7), а на Півдні-від +7 до +11. Але на Заході і Сході похолодає до +2... +5 градусів.

Крім того, завтра майже по всій країні можливі досить сильні дощі, а в районі Карпат упереміш зі снігом. Вітер буде досить сильний, місцями поривчастий. В Києві на католицьке Різдво буде від +5 до +7 градусів, очікується дощ і сильний вітер.

У четвер, 26 грудня, температура повітря знизиться на 1-2 градуси в центральних і південних областях. А на Заході буде йти мокрий сніг з дощем. Сильні опади ймовірні у Київській і Чернігівській областях, а на Луганщині навіть вигляне сонце.

А ось 27 грудня варто чекати більш серйозного похолодання на Півночі, Заході і в Центрі. Сніг та мокрий сніг по всій території, крім східних областей, де можливі незначні опади у вигляді дощу.

У суботу, 28 грудня, прийде перший за довгий час мінус в денний час, буде похмуро, на Заході невеликий сніг, в інших регіонах - мокрий сніг.

Ще більше похолодає у неділю, 29 грудня. Денний мінус добереться і до південних областей. По всій країні буде йти невеликий сніг.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...