Хіти тижня. "На війну йдуть тільки ідіоти": Кондукторка влаштувала перепалку з пасажирами на патріотичні теми прямо в тролейбусі

У якийсь момент почали звучати вислови сепаратистського характеру...

У Херсоні кондукторка тролейбуса №3 влаштувала прямо під час руху транспорту перепалку з пасажирами на патріотичні теми. Про неприємний інцидент на своїй сторінці в Facebook розповіла громадська активістка Римма Бараненко, передають Патріоти України.

За її словами, у якийсь момент почали звучати вислови сепаратистського характеру і почулася фраза: "На війну йдуть тільки ідіоти!".

"Цього я вже витримати не могла і голосно запитала: "А що це ви говорите? Люди пішли на фронт – захищати таких, як ви. І вмирали за вас, і як ви можете так говорити про державу, в якій живете?" – звернулася жінка до кондуктора.

У відповідь на це почулося: "А де ця держава?".

"У мене дар мови відняло... Порадила кондукторці поїхати в іншу країну, якщо ця її не влаштовує, але не поливати брудом на державній роботі державу, на яку працюєш!" – написала Бараненко.

Після цього в салоні тролейбуса сталася гучна сварка. Активістка в результаті звернулася до керівництва депо із закликом провести профілактичну роботу зі співробітниками.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...