Хіти тижня. На Запоріжчині підлітки зґвалтували літню жінку

Діти, погрожуючи фізичною розправою, вступили з бабусею у статевий контакт природнім та неприроднім шляхом.

Мешканка Запорізької області повідомила поліції про зґвалтування. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Інцидент стався у місті Кам’янка-Дніпровська Запорізької області, передають Патріоти України з посиланням на повідомлення поліція.

У ході розслідування правоохоронці встановили, що до будинку 70-річної жінки о другій ночі зайшли четверо хлопців. Вони, погрожуючи фізичною розправою, вступили з нею у статевий контакт природнім та неприроднім шляхом.

Працівники патрульної поліції одразу встановили двох злочинців. Місцеперебування ще двох встановили працівники кримінальної поліції. Зловмисниками виявились місцеві жителі віком від 14 до 18 років.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 152 – зґвалтування. Триває досудове розслідування.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...