Хіти тижня. На Запоріжчині в стіну багатоповерхівки замурували сотні голубів (відео)

Жителі Бердянська Запорізької області замурували голубів у прольотах між під'їздами однієї з багатоповерхівок. Птахи почали масово гинути від голоду, а в приміщенні з'явився сморід.

"Ніколи б не подумала, що в моєму місті є цілий будинок живодерів, що заживо похоронили птахів. Там майже місяць лежать близько 300 тіл голубів. Запах жахливий. Місцеві діти намагалися залізти туди і прибрати сітку. На відміну від своїх мам і тат, у них більше доброти і щирості", - написала у Facebook зоозахисниця Валентина Мамай, передають Патріоти України.

Причиною інциденту стало те, що мешканцям будинку допікало воркотання голубів. Вони змусили керівництво ОСББ закрити сіткою прольоти, де жили птахи. Коли зоозахисники намагалися визволити "в'язнів", наштовхнулися на агресію місцевих людей.

"Ми приїхали туди, щоб розібратися в ситуації, але мешканців були не раді нас бачити. Намагаючись перешкодити звільнити голубів, почали розпускати руки. Крім того, що влаштували в будинку пташиний могильник, ще й готові битися, щоб цей жах тривав далі", - додала Мамай.

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...