Хіти тижня. На жаль, скористатись не зможе: Рибак знайшов в океані "скарб" на мільйон доларів (фото)

Це не перша така знахідка у Флоридській протоці.

Напередодні Різдва чоловік з Флориди мирно рибалив в теплих водах Флоридської протоки, коли помітив, як у воді дрейфують дивні пакети. На ділі вони виявилися брикетами кокаїну, повідомляють Патріоти України із посиланням на Insider.

Шериф округу Монро повідомив, що рибалка витяг із води понад 33 кг кокаїну вартістю 1,2 млн доларів. Про це він одразу ж повідомив в поліцію, яка поспішила забрати "скарб". "Оскільки посилки перебували в федеральних водах, заступник шерифа попередив прикордонний патруль. Всі посилки помістили в патрульний катер, а потім передали Прикордонній службі США", - повідомили в офісі шерифа.

Як наркотики опинилися в океані, історія замовчує, але це не перша така знахідка у Флоридьскій протоці: після урагану Доріан в 2019 році на місцеві пляжі викинуло 25 кг кокаїну в брикетах.

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...