Хіти тижня. На жаль, скористатись не зможе: Рибак знайшов в океані "скарб" на мільйон доларів (фото)

Це не перша така знахідка у Флоридській протоці.

Напередодні Різдва 2020 року чоловік з Флориди мирно рибалив в теплих водах Флоридської протоки, коли помітив, як у воді дрейфують дивні пакети. На ділі вони виявилися брикетами кокаїну, повідомляють Патріоти України із посиланням на Insider.

Шериф округу Монро повідомив, що рибалка витяг із води понад 33 кг кокаїну вартістю 1,2 млн доларів. Про це він одразу ж повідомив в поліцію, яка поспішила забрати "скарб". "Оскільки посилки перебували в федеральних водах, заступник шерифа попередив прикордонний патруль. Всі посилки помістили в патрульний катер, а потім передали Прикордонній службі США", - повідомили в офісі шерифа.

Як наркотики опинилися в океані, історія замовчує, але це не перша така знахідка у Флоридьскій протоці: після урагану Доріан в 2019 році на місцеві пляжі викинуло 25 кг кокаїну в брикетах.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...