Хіти тижня. Набудувалися Шмигалю доріг? Заробітчани масово повертаються до Польщі - натовпи людей терпляче під дощем чекають своєї черги (відео)

На українсько-польському кордоні збираються величезні черги з українців, які повертаються на заробітки в сусідню країну, не спокусившись на працевлаштування в Україні, яке, згідно з новою програмою українського уряду, повинні забезпечити заробітчанам за рахунок будівництва доріг і мостів, зазначають Патріоти України.

Відео з пішохідного пункту пропуску "Шегині" в Львівській області в неділю, 31 травня, опублікував на своїй Facebook-сторінці депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

На кадрах видно, що кілька сотень українців чекають своєї черги, щоб перетнути кордон і повернутися на роботу на польських промислових і сільсько-господарських підприємствах. Незважаючи на негоду вони терпляче чекають своєї черги, не маючи ілюзій на те, що в Україні заробити їм допоможе урядова програма.

"31.05.2020 о 15:00. Пропускний пункт "Шегині" - черга до Польщі", - підписав зняте відео автор.

Нагадаємо, що піший прохід через ПП "Шегині" безкоштовний, а за проїзд авто треба заплатити по 50-100 доларів. У черзі люди змушені стояти мінімум по 5-6 годин.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...