Хіти тижня. Наче кадри з "Чужого": У США чапля з'їла вугра, але щось пішло не так (фото)

Незвичайна подія привернула багато уваги серед місцевих хижаків, кілька орлів та лисиця йшли за чаплею, можливо, сподіваючись забрати їжу.

У мережі з'явилось незвичайне фото - у США чапля з'їла вугра, а він прокусив її зсередини та вирвався на волю. Про це повідомляє Livescience, передають Патріоти України.

На фотографіях зображений вугор, голова якого звисає в повітрі, а чапля, нічого не підозрюючи, летить вперед.

Очевидці подумали, що вугор вкусив чаплю, вчепився і вона полетіла, але судячи з фото, стало зрозуміло, що все не так. Ймовірно, чапля проковтнула цілком вугра, а він, будучи живим, зміг врятуватись.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...