Хіти тижня. Наче вчора зкотився з конвеєра: В Україні знайшли мотоцикл "Восход-3М", який 30 років простояв у гаражі

В Україні знайшли практично новий мотоцикл "Восток-3М" 1992 року випуску, у якого пробіг складає лише 68 км. Про нього розповів блогер Roma Urraco, який часто знаходить автомобільні "капсули часу", зазначають Патріоти України.

Цей мотоцикл майже 30 років простояв у гаражі. Справа в тому, що його власник мав ще один "Восток", на якому він і їздив. Іноді з мотоцикла, що стоїть в гаражі, знімали ту чи іншу деталь для його "родича", який знаходився в експлуатації.

Нагадаємо, "Восход-3М" випускали з 1983 по 1993 рік. Від мотоцикла попередньої версії він відрізнявся збільшеною рубашкою охолодження, зовнішньою панеллю приладів, новим баком. Він оснащується одноциліндровим двигуном об'ємом 175 куб. см потужністю 14 к.с. Мотор працює разом із чотириступінчастою механічною коробкою перед Максимальна швидкість становить 105 км/год.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...