Хіти тижня. "Надгнітуча атмосфера безвиході і апатії": Мережу вразила розповідь киянина про візит до окупованого Донецька (фото)

Користувачів інтернету розбурхала розповідь киянина, який побував в окупованому бойовиками Донецьку. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

За його словами, першим запитанням на українському блокпосту до нього було, чому він з київською пропискою їде в Донецьк, на блокпості бойовиків його змусили здати відбитки пальців, долоні і зробити фото в профіль і анфас.

"Подзвонив двоюрідній бабусі, яка живе в Донецьку, вирішив зробити сюрприз, бабуся тільки з 4-го разу повірила, що я вже на підступах до міста і пройшов кордони і всі перевірки. Ще через 30 хвилин - табличка Донецьк. Відразу з в'їзду в місто починається велика кількість чорно-синьо-червоних прапорів і російських триколорів, "мудрі" цитати Захарченка, Пушиліна і псевдопатріотичні гасла. У перші кілька годин, я зрозумів, що майже ВСЕ те, що показували у нас по новинах - правда", - зазначив чоловік.

Він додав, що в місті, яке приймало "Євро-2012", зараз велика кількість низькосортних магазинів, які прийшли на зміну відомим брендовим, мала кількість людей, велика кількість потворних і кислотних написів про єдність з РФ і особливий статус Донбасу, повна відсутність платіжної інфраструктури та комендантська година.

"Надгнітуча атмосфера безвиході і апатії, склалося враження, що душа Донецька пішла на небеса ще в 2014-му, а бездиханне тіло осквернили і зробили опудало, що прославляє "рускій мір" і чужі по духу ідеї. Низькі зарплати (в районі 150-200 доларів). Сумні, похмурі обличчя людей, які розчарувалися в "російській ідеї" і грубі фізіономії "апалченців", які не соромляться застосовувати мат з будь-якого приводу... Документи, видані денере, не приймаються ніде, навіть у Росії... Жахливий зв'язок - мобільний інтернет нульовий, зв'язок раз у раз зникає", - розповів киянин

Чоловік уточнив, в окупованому місті є тільки два позитивних моменти - чисті вулиці через відсутність людей і порівняно низькі ціни.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...