Хіти тижня. Надія Мейхер наважилась піти на "Голос країни 2021" як рядовий конкурсант (відео)

Звісно для визнаної діви шоубізу не потребує визнання жюрі її талантів, а з допомогою вже другого шоу "Плюсів" просуває своє повернення на сцену

Колишня ВІА Гра Надія Мейхер вирішила взяти участь у прослуховуваннях на участь в 11 сезон шоу Голос: перезавантаження. Співачка з'явилася на одному з кастингів разом з молодими музикантами - вона заздалегідь почала репетицію з учителем вокалу, і навіть постаралася і також спробувала повернути крісла зіркових тренерів – Олега Винника, Наді Дорофєєвої, Монатіка і Тіни Кароль, зазначають Патріоти України.

Але після цього співачка підкреслила, що за результат не переживає, адже впевнена, що шоу Голос країни для нових зірок, а не для тих, хто давно відомий слухачам.

До речі, перед цим вона брала участь в іншому проекті 1+1 - Танці з зірками, де посіла 3 місце. А в серіалі Великі Вуйки 2 вона зіграла кохану головного героя, яка переїхала до нього з Києва.

Артистка не стала розкривати журналістам, яку пісню виконає на відборі 11 сезону Голосу країни. Мейхер лише зазначила, що глядачі почують одну з її улюблених композицій. Зате ведучий проекту Юрій Горбунов припустив, що подруга заспіває оперний твір.

"Я думаю, якісь свої оперні справи, які вона останнім часом втілює в життя. Ми цього році з Надею так близько довго спілкуємося і в Вуйках, і в танцях, що я очікував, що вона буде в голосі. Я бажаю Наді успіху, вона крута", - поділився Юрій Горбунов - її серіальний "коханий".

Голос країни 2021 - що буде в 11 сезоні:


Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...