Хіти тижня. "Надоело обедать шаурмой?": Морпіх ЗСУ показав, як годують захисників України

У мережі показали, наскільки покращилося харчування за новою системою для бійців Збройних сил України. Так, стандартний обід включає повноцінні першу й другу страви, свіжі фрукти і напій. До того ж захисникам України значно збільшили меню, зробивши його сучаснішим, зазначають Патріоти України. Відповідні фотофакти опублікував на своїй сторінці у Facebook морський піхотинець ЗСУ Дмитро Іванов.

"Набридло обідати шаурмою і гіркою кавою? Вихід є. Підпиши контракт із морською піхотою – будеш обідати, як бог. До речі, на фото – звичайний, щоденний обід у 503-ій ОБМП. Так, найпростіший", – зазначив він.

Крім того, додав морпіх, не менш важливим мотиватором є і підвищена зарплата для військовослужбовців. Її розмір становить 11 тис. грн, а також надбавки за дислокацію батальйону в зоні Операції Об'єднаних сил.

"Також (додається. – Ред.) адекватне командування, хороший колектив і неприйняття аватаризму. Ну і, звичайно ж, ви зможете познайомитися з безліччю нових людей і застрелити їх. Робота мрії!" – іронізує військовослужбовець, маючи на увазі боротьбу з російськими окупантами.

Його допис викликав ажіотаж у мережі й зібрав під собою безліч кумедних коментарів українців.

"Ось це я розумію агітація на контракт", "А ще вас будуть гойдати на гойдалках, здувати з вас пиляку і возити на море купатися", "Останній пунктик, щодо нових людей, ну дууууже привабливий", "Спокусливо, реклама супер", "Тоді ми йдемо до вас", – пишуть люди.

"Обід бога": морпіхи ЗСУ показали, як годують захисників України

"Обід бога": морпіхи ЗСУ показали, як годують захисників України

"Обід бога": морпіхи ЗСУ показали, як годують захисників України

"Обід бога": морпіхи ЗСУ показали, як годують захисників України

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...